Pachete promotionale

"Iubirea este un te iubesc soptit cu sufletul" - Anonim

Sejur romantic

Va invitam sa celebrati iubirea intr-un cadru romantic la Casa Seciu. Pachetul Sejur Romantic este creat special pentru indragostiti.

"O familie fericita nu este altceva decat un Rai timpuriu" - G.B. Shaw

Weekend in familie

Va invitam sa petreceti clipe memorabile in familie cu un sejur complet, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

"In fiecare zi poti aniversa viata" - J. Prevert

sejur aniversar

Cu ocazia zilei de nastere sau a onomasticii, va invitam la Casa Seciu unde am pregatit un sejur cu totul special pentru o ocazie speciala.

"Modul in care daruiesti valoreaza mai mult decat drul insusi" - P. Corneille

Sejur cadou

Ce cadou poate fi mai frumos decat a le oferi persoanelor dragi clipe de tihna si rasfat intr-una dintre cele mai apreciate locatii din Romania? Va propunem sa ii bucurati pe cei apropiati cu un sejur cadou la Casa Seciu, oferit sub forma unui voucher ilustrat grafic. Si va oferim, la randul nostru un cadou.

weekend prelungit

Bucura-te de locatia superba si de momentele de tihna la Casa Seciu prelungind sederea cu inca o zi de rasfat din partea noastra! La rezervarea unui weekend complet (Vineri - Duminica), noi iti oferim a 3-a noapte GRATUIT. Astfel iti prelungesti sejurul si te bucuri linistit de vacanta la Casa Seciu.

"O vacanta este asemeni dragostei : anticipata cu placere , traita cu disconfort si amintita cu nostalgie." - Anonim

sejur 3 nopti plus una gratis

Concediile si vacantele ar trebui savurate pe deplin atat de cei mici, cat si de cei mari. Motiv bun pentru a ne vizita si a va bucura de aerul curat, privelistea de vis si preparate delicioase. Va invitam sa va bucurati de toate acestea pe parcursul unui sejur de 4 nopti, a 4-a noapte de cazare fiind oferita gratuit.