Image Alt

Meniu

Cuprins

Supe-Ciorbe
Aperitive
Meniu copii
Paste
Peste si fructe de mare
Specialitati
Fel principal
Garnituri
Salate
Deserturi
Paine
Sosuri

supe-ciorbe

Supa crema de dovleac si jumari de rata
29 lei

Columb a adus semintele de dovleac in Europa si de atunci acesta si-a gasit locul in preferintele noastre culinare. Supa crema de dovleac este un preparat delicios alaturi de jumarile de rata.

Ciorba de burta
25 lei

O ciorba cremoasa, catifelata, cu gust deosebit, este ciorba de burta. Este atat de savuroasa fierbinte, cu sau fara ardei iute, incat nu necesita ocazii speciale pentru a fi servita.

Ciorba de fasole cu ciolan
20 lei

O alta ciorba preferata de romani este cea de fasole cu ciolan, iar acest fapt se datoreaza aromelor perfect imbinate dintre carnea afumata, boabele pufoase de fasole, ingredientele proaspete si mirodenii.

Ciorba de mistret
25 lei

O ciorba cu un gust greu de uitat, o data incercata, este cea de mistret. Satioasa si consistenta, plina de arome si cu o carne delicioasa, ciorba de mistret merita un loc pe podium in clasamentul ciorbelor.

Ciorba de vacuta
20 lei

Ce ar putea fi mai gustos si sanatos decat o ciorba cu bucatele fragede de vacuta, cu multe legume proaspete si bogate in vitamine, si cu leustean din belsug? Ciorba de vacuta este preferata de la mic la mare.

Crema de ciuperci
25 lei

Ciupercile, datorita continutului bogat de proteine, pot inlocui carnea intr-un preparat. Mai ales cele gustoase, precum acestea din care a fost creata crema de ciuperci savuroasa, care invita la degustare.

APERITIVE

Salata cu jumari de rata
49 lei

Un deliciu voievodal, jumarile de rata, intr-o interpretare revigoranta si apetisanta. Salata verde, rosii, ceapa caramelizata si jumari de rata intr-o explozie de aroma si vitalitate.

Gustare vanatoreasca
75 lei

Preparate pe baza de vanat in felurite forme apreciate de cunoscatori si nu numai. Piept de gasca, rata afumata, salam de cerb, mistret, branza de oaie, burduf, cascaval afumat, cruditati.

Platou taranesc
69 lei

Un preparat cu arome traditionale si cruditati, sorici, slanina, piept de porc afumat, jumari, telemea de oaie, branza de burduf, urda sarata.

Salata cu Halloumi
43 lei

O salata cu o paleta larga de gusturi care se imbina armonios este cea cu braza speciala halloumi, rosii, castraveti, salata verde, ceapa rosie si masline. Un mix aromat, satios si foarte apreciat.

Feta la cuptor
38 lei

Feta la cuptor este un aperitiv grecesc foarte popular. Savoarea rosiilor, condimentele bine alese si uleiul de masline transforma aceasta specialitate de branza intr-un perparat deosebit de gustos.

Bulz
39 lei

Bulzul si-a pastrat renumele, din vremuri stravechi si pana astazi, datorita ingredientelor sale taranesti, simple si bogate in gust: mamaliga, branza de burduf, oua, unt, smantana si carne afumata.

De tencuit pe pita
39 lei

De tencuit pe pita, sau trei gustari numai bune de intins pe paine - zacusca de vinete, salata de vinete si salata de icre. Toate sunt proaspete, savuroase si pregatite sa intampine pofta de arome puternice.

MENIU COPII

Spaghetti cu sos alb si parmezan
39 lei

Copiii adora pastele datorita savorii pe care o au, in special, diferitele sosuri care le insotesc. Reteta simpla de spaghete cu sos alb, cremos, de smantana, si parmezan este una absolut delicioasa.

Spaghetti cu sos rosu si parmezan
39 lei

Pastele, un fel de mancare popular in toata lumea, sunt alegerea favorita a copiilor, mai ales servite cu sos rosu si parmezan.

PASTE

Tortellini quattro formaggi
42 lei

Ai pofta de un pranz delicios, care sa abunde de branzeturi fine, cu un gust deosebit? Iti recomandam savurosii tortellini quatro formaggi, care te vor purta cu gustul lor incantator pana in indepartata Italie unde gasesti cele mai gustoase paste.

Spaghetti cu fructe de mare
47 lei

Preparat mediteranean usor si delicios. Spaghetti cu fructe de mare suculente.

Creveti cu orzo si sos teriyaki
62 lei

Crevetii au urcat rapid in topul preferintelor culinare ale romanilor si se numara printre cele mai gustoase crustacee. Alaturi de un orzo pufos si un sos teriyaki, acestia reprezinta un preparat memorabil.

Spaghetti cu bacon si parmezan
45 lei

O combinatie uimitoare de arome se regaseste in acest preparat satios, spaghete cu bacon si parmezan. Cele doua gustari sarate, in texturi atat de diferite, confera pastelor un gust irezistibil.

Ravioli cu ciuperci de padure
55 lei

Ravioli, o specialitate italieneasca din paste fainoase, cu umplutura delicioase, asezonate cu ciuperci hranitoare de padure, parmezan si smantana.

Penne siciliene
46 lei

Din tolba bucatarilor Siciliei, penne savuroase cu sos rosu si parmezan, arome mediteraneene consacrate.

PESTE SI FRUCTE DE MARE

Biban de mare facut la jar
69 lei

Bibanul de mare este un peste cu carne alba si oase mari, usor de indepartat. Pragatit la jar domol, este un peste absolut delicios.

Dorada la gratar
69 lei

Un peste tipic mediteranean, cu un gust usor de recunoscut, savuroasa dorada isi pastreaza mineralele atunci cand este pregatita la gratar. O masa usoara, potrivita pentru orice moment al zilei.

Pastrav la gratar
45 lei

Pastravul, cu carnea sa fina, alba si dulceaga, este o sursa inepuizabila de bun gust si de energie. Stropit cu cateva picaturi de zeama de lamaie, acest peste se afla in topul preferintelor culinare.

Scrumbie servita cu mamaliguta
49 lei

Scrumbia este un peste plin de nutrienti, cu un gust deosebit de placut si foarte sanatos. Servita alaturi de mamaliguta, scrumbia ofera o experienta culinara extrem de placuta.

File de biban in crusta de cartofi
75 lei

Prospetimea pestelui alb inchisa intr-o crusta de cartofi crocanti si sos racoritor de iaurt cu ierburi aromatice.

Somon la gratar
53 lei

Carnea rosie si frageda a somonului are o aroma specifica, puternica si o textura extrem de placuta care se pastreaza aproape intacta atunci cand pestele este gatit la gratar. Totodata, savoarea sa este, astfel, potentata.

Calcan prajit cu mamaliga si mujdei
130 lei

Cunoscut si pentru forma sa rotunda, calcanul are carnea alba si fina, cu o dulceata aparte si nu foarte multe oase... Aromat, cu usturoi, face pereche buna cu mamaliguta.

Creveti Black Tiger si ierburi aromatice
95 lei

Carnea "Tigrului" este mai moale decat a celorlalte specii de creveti, deosebit de suculenta, cu o aroma persistenta. Este o delicatesa pentru iubitorii de fructe de mare.

Dorada la cuptor cu masline, rosii cherry si rozmarin
77 lei

Un preparat deosebit de gustos, cu influente grecesti, este dorada la cuptor cu masline, rosii cherry si rozmarin, in baie de suc de lamaie si mirodenii aromate. Combinatia de gusturi este surprinzatoare si apetisanta.

Midii picante de Mare Neagra
43 lei

Midiile de Marea Neagra sunt recunoscute pentru fragezime si savoare. Daca se mai adauga si sosul cu aroma picanta de usturoi, ardei iute si rosii cherry, savoarea preparatului devine irezistibila.

Risotto cu fructe de mare si sofran
54 lei

Iubitorii preparatelor culinare cu influente mediteraneene pot savura acest risotto cu fructe de mare, precum calamarii, crevetii si midiile, innobilat cu aroma desavarsita a "aurului rosu", sofranul.

Creveti la tigaie in sos de vin
52 lei

Creveti trasi la tigaie invaluiti in sos de vin fin si cremos, cu arome infuzate de usturoi si verdeturi.

SPECIALITATI

Cotlet de cerb la gratar
195 lei

Un preparat deosebit, cu un gust unic si memorabil este cotletul de cerb la gratar. Pentru amatorii de vanat textura si aroma sunt inconfundabile.

Muschiulet de berbecut si piure de cartofi cu hribi
95 lei

Muschiuletul de berbecut, bine aromatizat, este o delicatesa culinara. Iar pentru ca gustul sau sa fie innobilat, piureul cu hribi este cea mai buna garnitura.

Gamba de oaie cu bulgur
65 lei

Un preparat menit sa gadile papilele gustative este gamba de oaie, atent condimentata pentru evidentierea gustului sau unic, alaturi de un bulgur aromat si, totodata, sanatos.

Falca de taur si piure afumat cu usturoi
76 lei

Un mix culinar savuros intre falca de taur, o carne speciala, bogata in textura si arome inedite, si piureul afumat cu usturoi. Cele doua preparate se imbina perfect si nu lasa loc de regrete.

Muschi de vita american
150 lei

Muschiul de vita se numara printre cele mai savuroase si sanatoase sortimente de carne. Pregatit cu mirodeniile specifice si gatit la temperatura perfecta, gustul sau devine desavarsit.

T-bone
150 lei

T-bone steak sau friptura extrem de gustoasa si frageda pe care o prefera milionarii lumii. T-bone se numara printre cele mai savuroase carnuri de pe mapamond si este servita, cu succes, in restaurantele de top.

MUSCHIULET DE CAPRIOARA CU PIURE CU TRUFE
150 lei

Un preparat cu arome persistente. Carne de capriaora aromata asemeni tuturor steak-urilor de vanat in combinatie cu inconfundabila savoare a trufelor.

Rata pe varza
71 lei

Un preparat clasic si mereu in topul preferintelor culinare este rata pe varza. Carnea rumenita, frageda si suculenta, alaturi de varza gatita lent in aroma grasimii de rata reprezinta un adevarat festin.

Platou traditional romanesc (3 pers.)
220 lei

Platoul traditional romanesc are un gust deosebit si contine diferite preparate precum ciolan de porc, pui la jar, coaste de porc afumate, pastrama de oaie, carnati de casa afumati, cartofi taranesti, muraturi, mamaliga.

FEL PRINCIPAL

Coaste de vita confiate
76 lei

Coastele de vita confiate ofera o experienta culinara unica datorita aromelor deosebite care patrund carnea fragezita si rumenita. Nu doar aspectul, ci si gustul va vor incanta simturile.

Coaste de porc barbeque
65 lei

Un preparat clasic pentru pasionatii de gratar. Sunt atat de bune incat, cu greu, va veti putea opri dupa o singura portie.

Coada de taur confiat cu piure afumat
56 lei

Gatirea lenta, la temperatura scazuta, a cozii de taur scoate la iveala savoarea unica a acestui preparat. Piureul afumat de legume evidentiaza aromele infuziei de condimente din aceste bucate alese.

Biblica la cuptor
70 lei

Bibilica la cuptor este un preparat gustos, fraged si cu un gust imbogatit de mirodenii. Rumenita la cuptor, nici prea mult, nici prea putin, este absolut delicioasa alaturi de garnitura de cartofi.

Cotlet de porc duroc si cartofi cu rozmarin
63 lei

Carnea de porc Duroc este una destul de slaba si gustoasa, ideala pentru a satisface atat cerintele doamnelor cat si gusturile domnilor. Alaturi de cartofii cu rozmarin, acest preparat este un deliciu.

Fetina de vitello
65 lei

Fetina de vitello este un preparat din carne frageda de vitel, aromatizat cu mirodenii specifice, gatit potrivit, astfel incat sa-si pastreze suculenta si savoarea.

Coaste de berbecut cu bulgur
45 lei

Savuroasa carne de berbecut, rumenita la exterior si frageda la interior, capata un gust excelent in combinatie cu mirodenii aromate si este recomandata, in special, pentru aportul de minerale si vitamine. Coastele de berbecut sunt desavarsite de bulgur, un preparat sanatos si satios.

Pastrama de berbecut si cous-cous
53 lei

Un preparat apreciat de cunoscatori, pastrama de berbecut sarata si afumata, cu savoare intensa, acompaniata de un delicios cous-cous.

Ciolan de porc
65 lei

Apetisantul ciolan de porc alaturi de traditionala iahnie de fasole sau savuroasa varza calita, sunt unele dintre cele mai populare mancaruri traditionale romanesti.

Falcute de porc confiate si piure cu usturoi
64 lei

Falcutele de porc au o savoare deosebita, acompaniate de o garnitura delicioasa pe baza de piure cu usturoi.

Piept de curcan la gratar
39 lei

Pieptul de curcan la gratar este o carne gustoasa, suculenta, hranitoare, foarte sanatoasa si numai buna langa o salata de legume proaspete.

Sarmalute cu mamaliga
39 lei

Sarmalute in foi de varza si de vita de vie, alaturi de mamaliga calda si ardei iute, sunt vedete la orice masa festiva si nu numai. Carnea tocata pastreaza aroma mirodeniilor care-i intregesc gustul.

Platou ciobanesc
59 lei

Daca sunteti un iubitor de carne, puteti alege platoul ciobanesc, consistent si plin de arome imbietoare, care contine coaste de berbecut, pastrama de oaie, carnaciori de oaie si nelipsita mamaliguta.

Muschi de vita romanesc
71 lei

Muschiul de vita se numara printre cele mai savuroase si sanatoase sortimente de carne. Pregatit cu mirodeniile specifice si gatit la temperatura perfecta, gustul sau divin desavarsit.

Snitel de mangalita
45 lei

Daca nu era suficienta savoarea carnii de porc de mangalita, crusta aromatizata cu mirodenii speciale fac din acest preparat unul deosebit de bun. Fragezimea si gustul sunt la cote maxime.

Carnati mixt
43 lei

Un mix savuros de carnati pe grill, in care fiecare tip de carnat picant sau vanatoresc iti bucura simturile alaturi de salata si mustar.

Pulpe de pui la jar cu sos de ciuperci
39 lei

Pulpele de pui la jar cu sos de ciuperci proaspete sunt o incantare culinara pe care, cu siguranta, nu o puteti rata. Carnea la jar are o savoare greu de egalat, iar sosul cremos de ciuperci o evidentiaza.

Pui intreg la jar
55 lei

Carnea de pui bine condimentata si rumenita satisface pe deplin orice gust. Atunci cand puiul este gatit, intreg, la jar gustul sau devine unic si poate fi servit cu orice garnitura.

Pomana porcului
45 lei

Pomana porcului este rasfatul traditional suprem in materie de carne de porc. Cele mai fragede bucati de carne, stropite cu mujdei de usturoi si servite cu mamaliga calda, fac din acest preparat unul delicios.

Cotlet de mangalita cu sote de ciuperci
58 lei

Carnea de mangalita se numara printre cele mai satioase sortimente de carne de porc, gustoasa si frageda, iar preparatul cu sote de ciuperci proaspete are o aroma irezistibila.

Tochitura "a la Casa Seciu"
45 lei

Un preparat cu un gust deosebit dat de combinatia unor produse fragede precum pieptul de pui, pulpa de porc si carnatii de casa, neaparat alaturi de o mamaliguta cu branza rasa, este tochitura "a la Casa Seciu".

Carne afumata la garnita
46 lei

Cine nu ar iubi gustul carnii afumate la garnita, preparat traditional, din vremea bunicilor? Servita cu mamaliga calda, carnea la garnita ramane printre preparatele clasice in bucataria autohtona.

Snitel Casa Seciu
45 lei

Gustosul snitel este adesea dorit pentru fragezimea carnii si savoarea crustei care o inveleste. Preparatul acesta contine cascaval si ciuperci in sos alb, delicioase alaturi de snitel.

Platou de afumaturi
64 lei

Preferatul gurmanzilor, platoul cu afumaturi contine coaste, carne si carnati, toate invaluite intr-o aroma de fum irezistibila. Mamaliga traditionala insoteste preparatele si le evidentiaza gustul.

Ceafa de mangalita
54 lei

Ceafa de mangalita, provenita dintr-o carne apreciata datorita continutului scazut de colesterol, alaturi de o portie de cartofi, este delicioasa si pastreaza aroma traditionala, de odinioara a carnii de porc.

Ribeye steak
89 lei

Nimic nu intrece aroma unui steak ribeye. Cu un gust bogat, textura frageda si untoasa se regaseste in meniurile restaurantelor de top dar si in arsenalul maestrilor grill-ului. Veti iubi cu siguranta acest preparat.

GARNITURI

Cartofi taranesti
20 lei

Cartofi taranesti cu bacon, ciuperci si ardei gras, sunt o delicioasa gustare de sine statatoare sau alaturi de un preparat din carne. Savoarea legumelor si a bacon-ului patrunde in totalitate cartofii.

Varza calita cu mamaliguta
20 lei

Varza calita aduna in buchetul sau de arome toate condimentele potrivite, iar mamaliguta calda accentueaza gustul traditional al acestui preparat preferat pe plaiurile mioritice.

Legume grill
20 lei

Legume preparate pe gratar pentru a-si pastra atat savoarea cat si mineralele si vitaminele atat de importante.

Piure cu trufe
19 lei
Bulgur
15 lei
Cartofi prajiti
15 lei
Piure
15 lei
Cartofi la tava
15 lei

SALATE

Salata verde mixt
19 lei
Salata de ciuperci murate
19 lei
Salata de rosii cu branza
15 lei
Salata de rosii cu castraveti
15 lei
Salata de varza
13 lei
Salata de muraturi
19 lei

DESERTURI

Cheese cake
25 lei

Este un desert iubit in intreaga lume. Se spune ca a aparut in Grecia Antica si ca ar fi fost servit sportivilor in timpul primelor jocuri olimpice care au avut loc in 776 i.Hr.

Fondant cu ciocolata servit cu inghetata
25 lei

Fondantul de ciocolata servit cu inghetata este un desert delicios si senzual, cu o bogatie de savori ce se contopesc perfect si cu un parfum dulce care reuseste sa va deconecteze de grijile cotidiene.

Gogosi cu lingura cu dulceata si smantana
25 lei

Un desert greu de refuzat sunt gogosile pufoase, puse cu lingura in uleiul incins din tigaie, aromate si pudrate, servite fierbinti cu dulceata delicioasa si smantana gustoasa.

Placinta cu iaurt
16 lei

Placinta frageda, pufoasa cu aroma de vanilie si foi crocante te poarta cu gandul catre anii copilariei.

Clatite gratinate cu branza dulce si stafide
25 lei

Clatitele gratinate, umplute cu branza dulce si stafide, sunt delicioase. Desi par un preparat simplu, complexitatea aromelor surprinde de la prima imbucatura si il face un dulce special si bogat in texturi.

Clatite cu dulceata sau nutella
25 lei

Clatitele traditionale, umplute cu dulceata, sau cele ceva mai moderne umplute cu nutella, sunt un desert delicios care a marcat copilaria tuturor si care nu poate fi refuzat niciodata.

Tortul casei cu miere si nuca
25 lei

Un desert absolut spectaculos de gustos este tortul casei cu miere si nuca. Este un preparat dulce, cu blaturi subtiri intre care se aseaza bogate straturi de crema fina cu cacao, miere si nuca.

Profiterol Casa Seciu
25 lei

Mini choux a la creme umplute cu o crema fina si aromata, servite alaturi de cupe irezistibile de inghetata cu gust bogat de ciocolata si de vanilie, desavarsite de un gustos sirop de ciocolata.

PAINE

Lipie de casa
7.5 lei
Focaccia
9.50 lei
Focaccia cu parmezan
11 lei
Paine
7 lei

Sosuri

Sos de ciuperci
5 lei
Sos piper verde
5 lei
Sos Roquefort
5 lei
Usturoi mujdei
2 lei
Smantana
3 lei
Ardei iute
3 lei