Minivacanta 1-6 Mai

1-6 Mai

Minivicanta

Transformă minivacanța de 1-6 Mai într-o experiență memorabilă la Casa Seciu! Bucură-te de serile animate cu muzică live, încălzește-te lângă focul de tabără și relaxează-te în ciubarul nostru tradițional. Oferim pachete speciale pentru cazare, garantând o escapadă perfectă de primăvară.

click pe + pentru detalii

Program si oferte

Petrecere de paste - 5 mai

Sărbătorește Paștele într-un mod de neuitat la Casa Seciu, duminică, 5 Mai, începând cu ora 19:00.

 

Starter

Drob de miel, Caș de oaie, Ou umplut, Salată bouef, Icre știucă,

Rulou cu somon fume, Măsline kalamata, Chifteluțe de curcan,

Bruschete cu anșoa, Castravete, Roșii Cherry

 

Fel principal

Ceafă de purcel gătită lent, pulpă de curcan,
Risotto cu hribi și Salată de varză coleslaw

 

Desert

Plăcintă cu brânză

 

Open Bar

Whisky, Aperol Spritz, Vin de Seciu Alb, Roșu și Roze
Apă plată, apă minerală, Pepsi, Mirinda, Prigat, 7Up

 

Dragos Gabriel Orchestra

290 ron/pers.
3 nopti de cazare + 1 gratis

Profită la maximum de minivacanța de 1-6 Mai la Hotel Casa Seciu!

 

Planifică-ți o escapadă de vis și bucură-te de o ofertă exclusivă: rezervă-ți sejurul pentru oricare 3 nopți în perioada 1-6 Mai, iar noi îți oferim a 4-a noapte complet gratuită.

 

Este momentul perfect pentru a te relaxa, a te deconecta și a te bucura de frumusețile primăverii, având tot confortul și ospitalitatea noastră la dispoziție.

 

Pentru detalii și rezervări

0766 286 504

hotel@casaseciu.ro

Preparate traditionale

Îmbogățește-ți sărbătoarea de Paște cu adevărate delicii culinare la Casa Seciu!

 

Pentru această ocazie specială, bucătăria noastră se transformă într-un paradis al gusturilor, oferind preparate tradiționale și specifice acestei sărbători. De la ouă vopsite, drob de miel și stufat, până la friptură de miel fragedă și bors de miel aromat, fiecare preparat este gândit să îți trezească simțurile și să îți aducă bucurie.

 

Celebrăm împreună bogăția și diversitatea bucătăriei pascale, punând accent pe calitate și pe gusturile autentice care fac din această perioadă una cu adevărat specială. Alătură-te nouă la Casa Seciu pentru o experiență culinară memorabilă, în care tradiția și savoarea se îmbină într-un festin de neuitat.

Ciubar pentru oaspetii hotelului

Completează-ți experiența de neuitat la Casa Seciu cu o relaxare supremă în ciubarul nostru.

 

Înconjurați de peisajul pitoresc al naturii, vă invităm să vă destindeți în apele calde și curative ale ciubarului nostru, perfect pentru relaxare după o zi de explorare sau pur și simplu pentru a petrece momente liniștite sub cerul înstelat.

Noaptea de Paste

În noaptea magică de Paște, îți oferim oportunitatea de a te îmbogăți spiritual participând la slujbele pascale tradiționale.

 

Manastirea Zamfira, o bijuterie arhitecturală și spirituală, se află la doar 10 km distanță, oferindu-ți o experiență autentică și profundă a sărbătorii.

 

Pentru cei care preferă să rămână mai aproape, biserica din localitate este la o plimbare plăcută distanță, permițându-vă să vă alăturați comunității în această noapte specială.

Pentru cei mici

Pentru a aduce și mai multă bucurie sărbătorii de Paște la Casa Seciu, ne-am gândit cu drag la cei mici.

 

Oferim cadouri special alese pentru a lumina ochii fiecărui copil și a împărtăși magia acestei perioade. Mai mult, am organizat ateliere creative, gândite să inspire și să stimuleze imaginația copiilor. De la decorarea ouălor de Paște la crearea de mici lucrări de artă tematice, aceste ateliere sunt perfecte pentru a-i ține ocupați și fericiți pe cei mici, în timp ce părinții se pot relaxa și bucura de momentele de liniște și bine meritatul răsfăț la Casa Seciu.

rezervari si detalii

0244 210 360

contact@casaseciu.ro