Casa Seciu

Ziua internationala a Femeii

Și anul acesta ne-am propus să sărbătorim femeile puternice din viața noastră cu super petreceri pe 4, 8 și 11 Martie. Preparate rafinate, muzică de calitate, vinuri rafinate, invitați speciali și saloane elegante, toate pregătite pentru dumneavoastră

250 lei / persoana

8 Martie

Avem pregătit un spectacol de striptease masculin cu 𝗥𝗲𝗯𝗲𝗹 𝗕𝗼𝘆𝘀 și muzică live cu 𝗗𝗿𝗮𝗴𝗼𝘀 𝗚𝗮𝗯𝗿𝗶𝗲𝗹 𝗢𝗿𝗰𝗵𝗲𝘀𝘁𝗿𝗮. Completăm distracția cu un meniu delicios: Mușchi de porc ușor afumat gătit pe grătar, curcan confiat cu garnitură de cartofi zdrobiți și salată, Tort tiramisu și open bar: gin tonic, aperol, whiskey, vin alb și roze, apa plată și minerală, coca cola, fanta.

Salon Grand Event Ballroom
250 lei / persoana

8 Martie

Muzică live cu 𝗧𝗮𝗿𝗮𝗳𝘂𝗹 𝗜𝗼𝗻 𝗮 𝗹𝘂' 𝗕𝗮𝗿𝗯𝘂 și un meniu delicios: Mușchi de porc ușor afumat gătit pe grătar, curcan confiat cu garnitură de cartofi zdrobiți și salată, Tort tiramisu și open bar: gin tonic, aperol, whiskey, vin alb și roze, apa plată și minerală, coca cola, fanta.

Salon Regal Ballroom
200 lei / persoana

4&11 Martie

Muzică live și un meniu delicios: Mușchi de porc ușor afumat gătit pe grătar, curcan confiat cu garnitură de cartofi zdrobiți și salată, Tort tiramisu și open bar: gin tonic, aperol, whiskey, vin alb și roze, apa plată și minerală, coca cola, fanta.

Salon Regal Ballroom