locul evenimentelor perfecte

Lumea Casa Seciu

Bine ați venit la Casa Seciu, o oază de liniște și frumusețe unde fiecare eveniment devine o amintire de neuitat. Situată în inima naturii, cu o priveliște care taie răsuflarea și o arhitectură care îmbină eleganța cu tradiția, Casa Seciu este locul unde visurile se împlinesc.

De la nunți de basm și botezuri pline de bucurie, până la evenimente private exclusive, fiecare moment petrecut aici este special. Cu o experiență vastă în organizarea de evenimente memorabile, echipa noastră dedicată va lucra alături de dumneavoastră pentru a asigura că fiecare detaliu este perfect.

Descoperiți mai jos spațiile noastre versatile, serviciile personalizate și pachetele concepute pentru a satisface cele mai diverse și exigente gusturi. Vă invităm să pasiți în lumea Casei Seciu, unde fiecare eveniment este o poveste scrisă cu pasiune și rafinament.

Saloanele noastre

Nunta de vis

Totul incepe cu un “Da” si pornești în călătoria vieții tale. Suntem mai mult decât fericiți și onorați de fiecare dată când suntem parte a celui mai important eveniment din viața unui cuplu. Avem astfel șansa de a acorda însemnătatea și atenția cuvenite, tratând cu delicatețe fiecare detaliu și aspect de organizare de evenimente.

De la sala perfect amenajată la decorațiunile elegante, florile potrivite, la meniul exclusivist până la ținutele spectaculoase, DJ, soluții de sunet și filmare, recepție și parcare – totul va fi excelent organizat. Misiunea noastra in organizarea nunții: pregătire ireproșabilă, petrecere memorabilă!

ai mult decat aspectele ce țin de organizare, echipa Casei Seciu îsi propune să creeze concepte unice și să întreacă așteptările partenerilor săi în privința pregătirii și desfășurării petrecerilor de nuntă. Află în continuare detalii referitoare la meniuri și contactează-ne (telefonic sau prin e-mail) pentru a pregăti împreună cel mai important eveniment din viața ta!

Botez

Nu cunoastem oameni mai fericiti si mai mandri decat parintii, la cel mai important eveniment din viata copilului lor.

Delicatetea si emotiile botezului sunt coplesitoare si noi intelegem acest lucru mai bine decat oricine, asa cum suntem constienti de importanta detaliilor ce tin de un eveniment precum este o organizare de botez. Am organizat cu succes cateva sute de petreceri de botez si de fiecare data, ne-am implicat in fiecare detaliu de pregatire cu aceeasi emotie.

Mai mult decat aspectele ce țin de organizare, Casa Seciu îsi propune să creeze concepte unice și să întreacă așteptările partenerilor săi în privința pregătirii și desfășurării petrecerilor de botez. Află în continuare detalii referitoare la meniuri și contactează-ne (telefonic sau prin e-mail) pentru a pregăti împreună cel mai important prim - eveniment din viața copilului TAU!

mese festive, majorate

Evenimente private

Creativitatea bucătarilor noștri se reflectă în meniurile personalizate, concepute pentru a satisface cele mai rafinate gusturi culinare. Fiecare preparat este o operă de artă, pregătită cu ingrediente de cea mai bună calitate și servită cu o atenție deosebită pentru detalii. Mesele festive la Casa Seciu sunt momente de neuitat, unde gastronomia de excepție se îmbină armonios cu atmosfera caldă și primitoare.

Marcați trecerea într-o nouă etapă a vieții cu o petrecere de majorat spectaculoasă la Casa Seciu. Echipa noastră va colabora îndeaproape cu dumneavoastră pentru a personaliza fiecare aspect al evenimentului, de la decorul elegant la selecția muzicală, asigurându-se că totul reflectă personalitatea sărbătoritului. Oferiți tânărului adult o introducere magnifică în lumea adultă, într-un cadru care promite distracție și emoții de neuitat.

    detalii si rezervari

    0770 144 998

    events@casaseciu.ro