Facilitati camere la Casa Seciu

Casa Seciu este un complex turistic ce ofera oaspetilor sai facilitati multiple. Situat in varf de deal, inconjurat de frumusetea vitelor de vii, Casa Seciu ofera peisaje superbe oricarui trecator. Fie ca sunteti in tranzit sau veniti pentru o escapada din cotidian, la Casa Seciu sunteti mereu primiti cu caldura, voie buna si preparate din belsug pentru a va relaxa in cel mai placut mod.

Ca tot veni vorba de relaxare, Casa Seciu ofera oaspetilor sai camere cu un design modern si facilitati pe masura. Aici, oaspetii nostri se pot relaxa bucurandu-se de peisaje, servind o cafea pe balcon sau uitandu-se la serialele preferate pe contul de Netflix. Toate camerele de la Casa Seciu au in dotarile lor paturi matrimoniale, alese luand in considerare importanta confortului oferit oaspetilor. Totodata, camerele noastre ofera peisaje superbe, fie ca vorbim de cele care au ca peisaj panorama oraselor si muntii din departare, fie cele care ofera peisaje din gradina noastra plina de arbori si arbusti care incadreaza perfect fantana artizanala.

Deoarece satisfactia oaspetilor Casei Seciu este primordiala pentru noi, am tinut cont sa oferim cele mai bune servicii sub forma facilitatilor din camerele hotelului. Astfel ca, in fiecare camera oferim minibar, televizor, fotolii confortabile si dulap in care sa va puteti aseza bagajele. Unele camere beneficiaza de balcon, in care puteti sa serviti cafeaua sau sa admirati peisajul, totodata unele camere pe langa patul matrimonial contin si o canapea extensibila. In ce priveste accesul la Netflix, acest serviciu este disponibil doar in anumite camere. Insa toate camerele hotelului nostru sunt concepute astfel incat sa ofere confortul de care aveti nevoie.

Si in design-ul bailor am avut in vedere oferirea celor mai bune servicii oaspetilor nostri, astfel ca veti putea gasi produse de ingrijire personala eco, recomandate de specialisti pentru a le putea folosi cu incredere pe tot parcursul sejurului. De asemenea, oferim set complet de prosoape, papuci de unica folosinta si uscator de par.

Locatia perfecta din varf de deal, inconjurata de vite de vii, serviciile de calitate oferite de personalul nostru, precum si facilitatile oferite de camerele noastre sunt motive de luat in considerare atunci cand alegeti sa petreceti un sejur relaxant la Casa Seciu. 

Hotel Casa Seciu

Rezervari

Pentru rezervari va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic.

hotel@casaseciu.ro

0733 961 8080244 210 360

Tarife

Duminica – Joi de la 250 lei
Vineri – Sambata de la 320 lei