Beneficiile unui sejur romantic la casa seciu

Toate cuplurile trebuie sa se reconecteze din cand in cand. Este atat de usor sa se lase influentati de evenimentele familiale si sociale din jur, incat sa afecteze latura afectiva a cuplului. Pentru ca la Casa Seciu celebram iubirea, am creat un pachet special pentru indragostiti, in care le oferim un moment de ragaz de la cotidian.

Pachetul promotional, Sejur Romantic, reaprinde scanteia din cuplu printr-un decor aparte ce pune la dispozitie toate elementele necesare unei vacante romantice, de neuitat. Inca de la inceputul sejurului, cei doi indragostiti vor avea parte de o primire speciala, cu spumant, o cutie cu bomboane si petale de trandafiri in camera. Totodata, cei doi indragostiti vor avea parte de o cina romantica special pregatita, iar in dimineata urmatoare vor beneficia de mic dejun servit la pat.

Deoarece intelegem faptul ca petrecerea timpului in cuplu, departe de munca, de prieteni si de activitatile individuale, ajuta la amintirea romantismului, ne-am hotarat sa oferim oaspetilor nostri cadrul romantic ideal ce le da posibilitatea celor doi indragostiti sa se regaseasca.

Beneficiile pentru care cuplurile ar trebui sa reserve un sejur romantic la Casa Seciu sunt multiple. Fie ca doriti sa aduceti un plus de incantare printr-o vacanta spontana sau ca doriti sa imbunatatiti aspecte ale vietii de cuplu, un sejur romantic este oricand o varianta potrivita.

Dupa ce ati stabilit sa petreceti un sejur romantic la Casa Seciu, nu va ramane decat sa asteptati nerabdatori clipa relaxarii. Locatia superba a Casei Seciu vine in sustinerea cadrului romatic prin panorama de vis asupra orasului si prin linistea ce o ofera aceasta. De asemenea si amenajarea camerei, special gandita sa ofere un cadru intim, pune la dispozitia oaspetilor dotari moderne, iar pozitia acesteia in hotelul nostru ofera una dintre cele mai bune privelisti chiar din balconul camerei.

Fiind un sejur de doar 2 nopti de cazare, acesta este suficient cat sa reaprinda dorinta de intimitate in cuplu fara sa apuce sa se disipe datorita activitatilor si facilitatilor pe care Casa Seciu le pune la dispozitie.

Am conceput acest sejur avand ca scop celebrarea iubirii intr-un cadru aparte oferit de Casa Seciu. Am gandit fiecare aspect astfel incat sa va oferim un moment de linistite si rasfat pe care sa il pretuiti in doi si pe care sa stiti ca il regasiti oricand simtiti nevoia de un ragaz la Casa Seciu.

Post a Comment