Ce poti vizita pe parcursul sejurului la Casa Seciu?

Situata aproape de cota 400 „la cumpana dintre dealuri”, impresioneaza prin pozitia ei pitoreasca, inconjurata de vitele de vii, de unde privirea patrunde pana in orizonturile cele mai indepartate ale „Vaii Teleajenului”.

Ceea ce confera un plus de frumusete in ochii vizitatorilor acestei faimoase Case Seciu este, fara indoiala, designul aparte al acesteia. Cu toate ca am putea petrece ore in sir admirand atat curtea cu fantana artizanala si terasa exterioara inconjurate de natura, precum si interiorul acesteia cu saloanele pentru evenimente ce au un design aparte, camerele hotelului modern decorate si restaurantul in care se servesc preparate delicioase,  in acest articol vrem sa va prezentam ce aduce un plus locatiei in care este situata Casa Seciu.

Un sejur la noi va ofera sansa sa va relaxati, bucurandu-va de natura, peisaje si preparate delicioase, insa asta nu este tot! In cele ce urmeaza o sa va prezentam ce puteti vizita in afara complexului pe parcursul sejurului dumneavoastra la Casa Seciu.

Gradina zoologica si parcul Bucov

La doar 10km departare de Casa Seciu se intinde parcul Bucov care surprinde inca de la intrare, prin aleile frumos amenajate cu aranjamente de flori iar in centrul lor regasindu-se Aleea Scriitorilor cu busturi ale celor mai importanti scriitori romani. In centrul parcului este un lac, iar pe insula de pe acesta va puteti relaxa la terasa. Un alt lucru de vizitat in parcul Bucov este gradina zoologica, care nu uita sa impresioneze cu animalele pe care le adaposteste. Tot in parcul Bucov mai gasiti o gradina botanica si un muzeu pe care de asemenea le puteti vizita.

Manastirea Zamfira

Situata in lunca din stanga a raului Teleajan se gaseste manastirea Zamfira, un loc cu istorie care a devenit un obiectiv turistic foarte cautat. Complexul Zamfira cuprinde doua biserici: biserica veche cea construita in perioada 1719-1743 si biserica mare in care se regaseste pictura realizata de Nicolae Grigorescu. Pe langa cele doua biserici, curtea lacasului de cult merita toata admiratia, avand alei pietruite marginite de flori multicolore si numerosi copaci.

Salina Slanic Prahova

Situata la o adancime de 208m, pe o suprafata de 53 000mp este situata Salina Slanic Prahova. La salina, puteti realiza activitati sportive, fiind terenuri de fotbal, volei, tenis, etc, sau va puteti bucura de aerul din salina sau pur si simplu sa va plimbati. Totodata in salina puteti participa la prezentarile interactive de bolta cereasca ale planetariului.

Orasul Ploiesti

Pentru cine nu a mai vizitat orasul Ploiesti, este bine sa stie ca acest oras situat la mica distanta de Casa Seciu este o sursa bogata de obiective turistice. Puteti vizita muzee precum Muzeul Ceasului, Muzeul Petrolului, Muzeul de Istorie, Muzeul Ion Luca Caragiale, etc. Totodata va puteti plimba prin parcuri, cel al Tineretului fiind  foarte apreciat de ploiesteni, de asemenea si parcul municipal este foarte vizitat.

Daca ne sunteti oaspete la Casa Seciu si sunteti dornici sa vizitati atractiile enumerate si nu numai, ne-ar face placere sa discutam la un pahar cu vin in gradina noastra despre ce locuri noi puteti descoperi. Rezervati un sejur la Casa Seciu si dati-ne sansa sa va oferim o experienta memorabila.

Post a Comment