Impactul pozitiv al vacantelor asupra familiei

Va amintiti vacanta aceea pe care ati avut-o cu familia cand erati copil care si acum este in amintirea voastra ca fiind cea mai speciala? Oare va intrebati daca la randul lor si copii vostri au o astfel de vacanta in minte?

Casa Seciu are la baza familia, fiind un loc care incearca sa ofere  facilitati ce atrag toti membrii familiei, de la mic la mare. Pentru noi este important ca vacantele in familie nu doar sa va ofere amintiri de-a lungul vietii, ci si sa va scoata din rutina obisnuita, bucurandu-va de noi experiente.

Este bine stiut faptul ca vacantele in familie intaresc relatiile familiale si ne fac mai fericiti si relaxati. Bazandu-ne pe acest aspect, la Casa Seciu am creat un sejur special gandit pentru membrii familiei.

Weekend in familie este un pachet oferit de Casa Seciu prin care pune la dispozitie activitati ce pot fi facute cu membrii familiei avand ca scop bunastarea si fericirea acestora, precum si crearea unor amintiri memorabile. Cu un sejur complet, ce ofera facilitati atat pentru cei mici, cat si cei mari, Casa Seciu creaza un loc primitor care sa te faca sa te simti bine alaturi de membrii familiei si la care doresti sa te reintorci.

In acest sejur, weekend in familie, ne-am axat pe crearea de noi amintiri, astfel ca pe parcursul sejurului oferim celor mici sansa de a se plimba cu ponei, de a-i mangia si de a se bucura de mini gradina noastra zoologica. De asemenea, oferim un loc de joaca in care toata familia se poate relaxa, precum si posibilitatea de a va plimba cu bicicletele noastre printre vite de vii, admirand peisajele superbe.

Un aspect important de care am tinut seama pentru ca familia voastra sa aiba parte de relaxare totala a fost conceperea unui program de masa si meniu adecvat, prin care sa oferim mese consistente si gustoase care sa fie pe placul si celor mai mofturosi. In acest sejur, weekend in familie, va sunt oferite toate cele trei mese pe zi, avand un meniu diversificat din care puteti alege.

De asemenea, in cazul in care doriti ca pe parcursul sejurului la Casa Seciu sa va bucurati si de frumusetile din imprejurimi, va putem recomanda cu drag destinatii atractive in care va puteti distra in familie.

Vacantele ofera familiilor fundalul amintirilor comune intre parinti si copii, iar noi la Casa Seciu am inteles din plin acest aspect, motiv pentru care am creat acest sejur. Va invitam sa va bucurati de cateva zile de relaxare, in care sa va destindeti si sa va axati doar pe ceea ce conteaza, adica familia.

Post a Comment