Importanta salonului ales pentru evenimentul tau

Fie ca vorbim despre o nunta, un botez sau o cununie civila, acestea sunt unele dintre cele mai importante zile din viata cuiva. Atunci cand urmeaza sa organizati un eveniment, unul dintre lucrurile principale la care va ganditi este localul si implicit salonul in care doriti sa sarbatoriti. Deoarece doriti ca evenimentul sa fie perfect, totul trebuie sa fie planificat pana la cele mai mici detalii, locatia fiind in mod firesc un aspect important. Totul despre eveniment, incepand de la aspectul general, pana la cadrul ce il creaza, depinde de salonul ales.

In cele ce urmeaza am mentionat cateva aspecte prin care un salon bine ales isi pune amprenta asupra evenimentului tau.

Ambianta oferita de salonul ales

Acest aspect contribuie la starea de bine a ta si a invitatilor in ziua cea mare. Facilitatile salonului si implicit ale locatiei trebuie sa satisfaca cerintele tale si sa ii bucure pe cei prezenti. Fie ca sunteti interesati sa organizati un eveniment cu aspect luxuriant, elegant, sau un eveniment modern si totusi primitor, la Casa Seciu exista salonul perfect pentru evenimentul tau.

Salonul nostru, The Hill, are un design modern, elegant, fiind unul dintre saloanele noastre foarte apreciate pentru evenimente precum cununiile civile si botezuri.  Paleta de culori a salonului impreuna cu materialele folosite in tapiterie contureaza un cadru aparte pentru evenimentul tau.

Confortul pe care il ofera salonul

Este important ca invitatii tai sa se simta bine pe tot parcursul petrecerii, iar de acest aspect este bine sa te interesezi inca de la alegerea salonului. Scaunele pe care se vor aseza trebuie sa fie comode, spatiul dedicat evenimentului sa fie unul potrivit numarului de invitati astfel incat acestia sa se simta bine. In ce priveste salonul nostru, The Hill, are o capacitate de 75 persoane, si este organizat pe doua nivele astfel incat invitatii sa se simta confortabil fara a sta inghesuiti la mese. Totodata, posibilitatea de a iesi pe terasa si a admira peisajele ce se vad atat din salon cat si de afara, aduc un plus oricarui eveniment.

Preparatele si bauturile pe care le serviti la eveniment

Meniul este un aspect important pe care trebuie sa il aveti in vedere pentru evenimentul vostru. Este important ca localul sa aiba mai multe optiuni pentru ca voi sa aveti de unde alege varianta potrivita tipului de eveniment. Acestea fiind spuse, la Casa Seciu, oferim mai multe tipuri de meniuri in functie de tipul de eveniment. Aceste meniuri sunt potrivite pentru orice buget si contin o gama variata de preparate. In ce priveste bauturile, oferim doua tipuri de open bar in care am inclus bauturi potrivte tuturor gusturilor.

Un salon precum The Hill este potrivit pentru evenimente elegante, cu un numar potrivit de invitati, care ofera cadrul ideal pentru o sarbatoare memorabila atat pentru voi, cat si cei dragi. Va invitam la Casa Seciu sa vizionati saloanele noastre si sa aflati mai multe detalii despre cum puteti organiza un eveniment de basm.

Post a Comment