Cum organizezi o petrecere de botez reusita

Venirea pe lume a copilului vostru aduce cu sine multe bucurii, precum si noi responsabilitati.  La doar cateva luni de la nastere urmeaza botezul celui mic, fiind astfel o ocazie minunata de a sarbatori impreuna cu familia si cei dragi voua. Desi petrecerile de botez au farmecul lor, fiind de obicei petreceri mai restranse decat o nunta, totusi acestea pot fi dificil de organizat intr-un timp atat de scurt.

Noi, la Casa Seciu, intelegem cat de important este ca evenimentul vostru sa fie unul memorabil, asa ca in acest articol va prezentam cateva aspecte importante de care puteti tine cont pentru a organiza un botez perfect.

Alegerea locatiei

Locatia joaca un rol important in organizarea  oricarui eveniment. In ce priveste localul pentru o petrecere de botez, acesta in general este unul restrans, mai intim, si totodata primitor, in care atat voi cat si invitatii sa va simtiti bine. Casa Seciu dispune de mai multe saloane, cu capacitati diferite, iar fiecare salon are un design modern, aparte, care sustine posibilitatea unui eveniment unic, cu o tematica inedita.

Tema petrecerii

Alegerea unei teme pentru petrecerea de botez contureaza in linii mari cum va arata petrecerea. Acest aspect poate ajuta si in alegerea mai rapida a unui local potrivit temei, ceea ce poate diminua necesitatea unor elemente costisitoare de decor. O tema aleasa corect, va aduce beneficii privind organizarea petrecerii.

Stabilirea meniului

Daca localul ofera mai multe variante de meniuri, acesta este un lucru benefic pentru ca puteti alege varianta care va respecta bugetul si totusi care poate satisface gusturile invitatilor vostri. Ca la majoritatea evenimentelor, tortul este atractia finala, asa ca alegerea unui model delicios si totusi aspectuos este un aspect important.

Cadouri pentru invitati

Le puteti oferi invitatilor mici atentii prin care acestia sa isi aminteasca de petrecerea de botez, peste ani. Aceste cadouri pot fi hand-made, fotografii de la eveniment, dulciuri sau multe alte optiuni.

 

Organizarea petrecerii de botez la Casa Seciu reprezinta un cumul de concepte unice, meniuri adaptate conform alegerii invitatiilor si atentie la detalii. Experienta dobandita de echipa Casa Seciu in organizarea de evenimente asigura flexilibilitatea si competenta de a oferi optiuni personalizate si care se potrivesc perfect cu cadrul locatiei noastre.

Daca vrei o petrecere de botez de neuitat, contacteaza-ne pentru a pregati impreuna cel mai important prim-eveniment din viata copilului tau!

Post a Comment