Un nou design – Camere Casa Seciu

Inca de la bun inceput ne-am axat serviciile si facilitatile catre satisfactia oaspetilor nostri. La Casa Seciu am incercat sa oferim o oaza de liniste si relaxare pentru cei ce ne viziteaza, iar pe baza acestui principiu, am dezvoltat o noua aripa a hotelului nostru.

De aceasta data, design-ul ales pentru aceste camere este unul aparte, care pune accentual pe locatia superba in care Casa Seciu este situata. Cu pereti imbracati in lemn, si vederea la gradina, aceste camere parca ne transpun intr-o zona rustica si totusi moderna, undeva in mijlocul naturii. Ferestrele din mansarda surprind un un peisaj superb ce poate fi admirat chiar din patul camerei.

Ca si in cazul celorlalte camere, se regasesc bai moderne, dotate cu cabina de dus incapatoare, oglinda cu dulap si toaleta. Totodata, oferim oaspetilor cele mai bune servicii si facilitati, astfel ca veti putea gasi produse de ingrijire personala eco, recomandate de specialisti pentru a le putea folosi cu incredere pe tot parcursul sejurului. De asemenea, in fiecare camera se regasesc seturi complete de prosoape, papuci de unica folosinta si uscator de par.

Cu ce vine in plus aceasta zona a hotelului este un apartament premium, special creat sa contina toate facilitatile pe care o familie le cauta atunci cand doreste sa mearga in vacanta. Acest apartament are doua camere, un hol si o baie. In ambele camere gasiti televizor, iar in cea principala se afla un pat matrimonial, pe cand in camera cealalta o canapea extensibila foarte incapatoare. De asemenea, si acest apartament nu se lasa mai prejos cand vine vorba despre peisajul ce il ofera oaspetilor care aleg sa se cazeze in el.

Pentru cei ce aleg sa isi petreaca vacanta la Casa Seciu, noi ii asteptam cu cele mai bune servicii. Locatia perfecta din varf de deal, inconjurata de vite vii, ce ofera cele mai superbe peisaje asupra orasului, serviciile de calitate oferite de personalul nostru, precum si facilitatile pe care le ofera restaurantul nostru cu specific vanatoresc si saloanele noastre de evenimente, toate acestea sunt elemente ce sustin organizarea unui sejur de neuitat la Casa Seciu.

Post a Comment