Cum organizezi nunta de vis

Tocmai ai spus „Da”? Felicitari!

Urmeaza o perioada palpitanta si totusi coplesitoare in anumite momente: organizarea nuntii. Fie ca angajezi un profesionist pentru a-ti gestiona planurile de nunta, sau alegi sa te ocupi personal de fiecare responsabilitate, aceasta perioada organizatorica o sa fie una de neuitat.

Organizarea este esentiala pentru a mentine totul pe drumul cel bun atunci cand va confruntati cu decizii, liste, termene si alte aspecte. Primul pas este sa va asigurati ca va acordati suficient timp pentru a planifica nunta. Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont este sa va distrati! Pana la urma este vorba despre nunta voastra. Nu va lasati coplesiti de cele mai mici detalii, in schimb, tineti cont de ceea ce este cu adevarat important: celebrarea iubirii voastre prin casatorie, fiind alaturi de prieteni si familie.

In acest articol am prezentat cateva aspecte ce va pot ajuta in organizarea unei nunti.

Stabilirea bugetului

Bugetul nuntii va fi factorul principal pentru multe dintre deciziile legate de nunta, deci este important sa il stabiliti din timp. De asemenea, daca membrii familiei contribuie la buget, este important sa aveti o comunicare deschisa cu acestia pentru a intelege posibilitatile lor precum si dorintele voastre. In momentul in care stabiliti un buget, este foarte important sa incercati sa va incadrati in acesta.

Stabilirea datei

Alegeti cateva date care sunt semnificative pentru voi si pe care le considerati potrivite sa organizati nunta voastra. Incercati totusi sa fiti flexibili cand vine vorba de un astfel de eveniment, astfel incat sa nu fiti constransi atunci cand incercati sa rezervati un local sau o formatie.

La Casa Seciu gasiti mai multe saloane ce va pot gazdui evenimentul, ceea ce creste sansele rezervarii localului in perioadele preferate de voi. Atunci cand alegeti data, este bine sa tineti cont de sezon, precum si de popularitatea acelor perioade pentru alte persoane ce isi cauta local. De asemenea, puteti tine cont daca datele alese sunt potrivite si pentru cei mai importanti membri ai familiei si daca aceste perioade influenteaza pretul saloanelor.

Stabilirea paletei de culori

Indiferent daca este vorba de culori de nunta specifice, de inspiratie in functie de sezon sau de o tema propriu-zisa, uneori este util sa alegeti un concept pentru nunta voastra. Acesta poate ajuta la stabilirea unor linii clare in ceea ce priveste designul sau culorile salonului pe care urmeaza sa il rezervati. Astfel ca daca alegeti un salon al carui design respecta cerintele voastre cromatice, acesta presupune mai putine decoratii in plus si implicit mai putini bani cheltuiti. La Casa Seciu, saloanele noastre au un design diferit intre ele, pentru ca noi sa putem sa oferim diversitate oaspetilor nostri.

Incepeti sa va ganditi la lista de invitati

Deciziile in ceea ce priveste lista de invitati pot fi influentate de multe aspecte precum locatia. Momentul in care alegeti un salon, trebuie sa aveti in considerare un numar aproximativ al invitatilor deoarece trebuie ca acestia sa se simta confortabil la nunta voastra. Un salon prea mic poate fi mult prea inghesuit, iar unul prea mare poate parea gol.

Realizati un program pentru fiecare eveniment din timpul nuntii

Incepand de la cununia civila si cea religioasa, la locatia pentru poze si localul pentru petrecere, este important atat pentru voi cat si pentru invitatii vostri sa stie cand incepe fiecare eveniment. Totodata acest program va ajuta sa fiti organizati, fara a sta stresati in legatura cu ce anume urmeaza sa se intample in ziua voastra cea mare.

Acestea sunt doar cateva aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand decideti sa va organizati nunta, insa, daca alegeti sa sarbatoriti ziua cea mare la Casa Seciu, echipa noastra va sta cu drag la dispozitie pentru a va sfatui.

Post a Comment