Seara romaneasca – Sfanta Maria

La Casa Seciu ne place sa oferim oaspetilor momente de care sa isi aminteasca cu drag! Suntem activi in organizarea de noi evenimente cu fiecare ocazie ivita. Acestea fiind spuse, organizam o seara romaneasca cu ocazia celebrarii Sfintei Maria si a sarbatoririi tuturor celor ce poarta numele acesta.

Pentru ca evenimentul sa fie unul memorabil, ii avem alaturi de noi pe nimeni altii decat formatia Narcis Grup. O formatie recunoscuta pentru spectacolul pe care il ofera oaspetilor cu ocazia oricarui eveniment.

Specific serilor romanesti pe care le organizam la Casa Seciu, nu pot lipsi preparatele si bauturile aferente. Incepand cu cele mai bune si delicioase bucate atent pregatite de bucatarii nostril, pana la vinurile noastre, marca proprie – Alb de Seciu, Rose de Seciu si Rosu de Seciu, acestea sunt doar o parte din surprizele culinare pregatite.

Daca insa doriti sa gustati faimoasele noastre preparate vanatoresti, aveti la dispozitie o gama variata de gustari precum – cotletul de cerb, muschiulet de caprioara, t-bone si multe altele. Iar daca nu va puteti decide intre ce preparate delicioase sa alegeti, colegii nostril sunt maim ult decat fericiti sa va ofere recomandarea lor.

Seara romaneasca de Sfanta Maria organizata la Casa Seciu este in data de 8 septembrie, incepand cu ora 18:00. Va asteptam cu drag sa va distrati cu noi!

Post a Comment