Rusalii 2021 la Casa Seciu

Sarbatoarea de Rusalii este una dintre cele mai vechi si importante sarbatori crestine. De Rusalii este sarbatorita Pogorarea Sfantului Duh peste Sfintii Apostoli.

De Rusalii, se leaga traditii si obiceiuri, care difera de la o regiune la alta, insa cei mai multi considera aceasta sarbatoare prilej de a fi impreuna cu familia si cei dragi. La Casa Seciu punem accent pe sarbatorirea familiei si posibilitatea de a contura amintiri de neuitat impreuna, iar Rusaliile ne ofera sansa de a crea un sejur special.

Oferta sejur Rusalii 2021 pe care am conceput-o la Casa Seciu ofera cazare oaspetilor in perioada 19-21 iunie, timp berechet pentru a petrece aceste zile libere intr-un loc special, cu atmosfera de sarbatoare.

Pregatim preparate traditionale pentru intampinarea oaspetilor in ziua venirii si totodata organizam o masa festiva in care preparatele delicioase, bauturile, muzica si voia buna o sa fie prezente. De asemenea, am pregatit activitati atat pentru cei mari, cat si cei mici. Cu o zona de joaca special creata, cu tobogan gonflabil, masina de vata pe bat si popcorn, cei mici vor avea parte de momente de neuitat.

Pe parcursul sejurului la Casa Seciu puteti admira gradina noastra si peisajele ce ne inconjoara locatia. De asemenea, punem la dispozitia oaspetilor nostrii biciclete pe care le puteti folosi sa va plimbati prin imprejurimi, printre vitele de vii. In ce priveste partea gastronomica, pe tot parcursul sejurului aveti toate mesele incluse, insa daca doriti experimenta gusturi noi, puteti incerca specialitatile noastre, preparatele vanatoresti pe care le puteti asocia cu unul dintre vinurile noastre marca proprie.

Am organizat acest sejur pentru ca voi impreuna cu cei dragi sa sarbatoriti Rusaliile intr-un loc special, care are in vedere nevoile tuturor, oferind facilitati ce creaza o stare de relaxare si bucurie. Sa ne fiti oaspete si sa alegeti sa sarbatoriti Rusaliile la Casa Seciu ne-ar face o mare bucurie, iar noi va asteptam cu drag!

Post a Comment