Sarbatoreste ziua de nastere la Casa Seciu

Inceputul unui nou an din viata ta este intotdeauna prilej de sarbatoare. Inchina un toast pentru aceasta zi fericita inconjurat de familie si cei dragi in mijlocul imprejurimilor fantastice oferite de Casa Seciu! Fie ca este o zi de nastere importanta, cu o multime de invitati, fie o sarbatoare de ziua de nastere cu cei mai apropiati si dragi, la Casa Seciu, gasiti un pachet care sa surprinda nevoile voastre.

Avand acest aspect in minte, am creat un pachet aniversar care ofera posibilitatea celebrarii aniversarii pe o perioada de 2 nopti, cu toate mesele incluse si cu o cina festiva la care servim tort, fructe si vin spumant.

Fiecare sarbatoare are o nota personala si are propriul sau caracter. De aceea, fiecare sejur pentru sarbatoarea zilei de nastere este specific planificata si organizata la Casa Seciu. Aranjam totul pentru a se potrivi locatiei si preferintelor voastre – aranjamente in camera hotelului, cina festiva, muzica si tot ceea ce va asigura un sejur aniversar care ramane in amintirea voastra pentru mult timp.

Va primiti oaspetii in camerele lor special amenajate ce ofera peisaje panoramice asupra orasului sau peisaje superbe din gradina noastra. Aveti posibilitatea sa sarbatoriti ziua de nastere in restaurantul nostru sau chiar in gradina.

La sfarsitul cinei festive, dupa ce v-ati distrat pe cinste alaturi de invitati, puteti sa mergeti cu totii in camerele rezervate pentru a va odihni si incarca bateriile pentru o noua zi de distractie la Casa Seciu. Camerele hotelului nostru sunt chiar in incinta locatiei, astfel ca puteti petrece pana in zori fara sa va ganditi la distanta pe care trebuie sa o parcurgeti pana acasa. Design-ul camerelor noastre a fost creat tinand cont de confortul pe care vrem sa il oferim oaspetilor nostri, calitatea mobilierul, a saltelei si mirosul placut, oferind cele mai bune conditii pentru un somn linistitor ce va incarca cu energie pentru urmatoarea zi a sejurului la Casa Seciu.

Pe principiul zicalei „A fi capabil sa faci totul, dar totusi sa nu faci nimic”, nevoile tale sunt satisfacute meticulos la Casa Seciu. Echipa noastra face tot posibilul pentru a va face sejurul unul cat mai placut. De la selectia de vinuri si preparatele servite, pana la decorul camerei de hotel, sejurul aniversar va fi exact asa cum l-ati imaginat.

Doriti o aniversare memorabila intr-o locatie in varf de deal inconjurat de vite de vii? Casa Seciu este locatia ideala pentru o sarbatoare cu totul speciala. Cand decideti sa faceti o rezervare pentru un sejur aniversar, cel mai important lucru de facut este sa fiti impreuna cu persoanele dragi voua care sa va faca o aniversare superba, deoarece de restul de ocupa Casa Seciu.

Post a Comment